O nama

O nama

Brend Shooter stvoren je 1992. godine. Već više od dvadeset godina je prisutan na domaćem tržištu. Karakterišu ga kvalitet izrade, mladalački dizajn inspirisan sportskim duhom i prepoznatljiv vizuelni pečat.

 

Brend je namenjen pre svega mladoj populaciji, iako se u asortimanu prepoznaju dve linije, “casual” i “classic”. "Casual" linija je namenjena ljubiteljima sportskog načina oblačenja i izrađena je od isključivo prirodnih materijala, a "classic" linija je namenjena osobama koje su profesionalno upućene na klasičniji način oblačenja, prateći stroge forme i svedene boje. Shooter je namenjen i ženama i muškarcima koji prate savremene modne trendove. Ključ višegodišnjeg uspeha i kontinuiranog rasta je u praćenju svetskih modnih tendencija prilagođenih potrebama domaćeg kupca.

 

Kompanija ima više od sto zaposlenih koji svakodnevno rade na jačanju brenda SHOOTER. Plan kompanije je proširivanje asortimana proizvoda, poboljšanje kvaliteta i povećanje mreže kupaca. Velika pažnja se posvećuje zadovoljstvu zaposlenih, jer oni su najveće bogatstvo firme, donose promene i utiču na kreiranje pozitivnog mišljenja o modelima koji privlače pažnju domaće publike.

Profesionalni odnos prema radu, poštovanje rokova izrade i dostave, kao i inovacije u dizajnu, razlozi su što kupci ukazuju poverenje brendu SHOOTER već više od dvadeset godina.

 

Tokom višegodišnjeg razvoja kompanije kroz medijska sponzorstva, prezentacije, brige o vizuelnom identitetu, teritorjalnoj zastupljenosti vodilo se računa da želje kupca bude na prvom mestu. Brend je stvorio autentičnu priču koja govori o samom proizvodu, ali i o načinu života.

 

Shooter je prisutan u Srbiji, Bosni i Crnoj Gori. U planu je proširivanje i na druga tržišta.