Isporuka

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

 

Svi proizvodi poručeni putem www.shooter.rs web prodavnice koje imamo na zalihama, isporučuju se u roku do 2 do 7 radnih dana od prijema porudžbine, kurirskom službom „POST EXPRESS“. Prilikom prve porudžbine artikla poručilac ne plaća troškove dostave, bez obzira na iznos porudžbine. U saradnji sa kurirskim službama omogućili smo besplatnu dostavu na teritoriji Srbije za bilo koji iznos porudžbine. U slučaju reklamacije ili zamene već poručenog i dostavljenog artikla, troškovi ponovne isporuke snosi kupac.

 

Kurir će vas kontaktirati pre isporuke. U slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće Vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 16.00 časova, radnim danima (od ponedeljka do petka) biće vam isporučene sledećeg radnog dana u periodu od 08 do 14.00 časova. Pošiljke koje predamo u petak biće vam isporučene u subotu ili ponedeljak. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi, možete nas kontaktirati na broj telefona:

+381 11 4085 820 ili putem e-mail adrese: mp-online@shooter.rs.

 

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke, pa Vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt kurirske službe.

 

Preuzimanje u maloprodajnom objektu:

 

Ukoliko ste odabrali opciju preuzimanja robe u odabranom maloprodajnom objektu, bićete obavešteni mejlom ili SMS porukom kada vaša porudžbina bude spremna za preuzimanje. Naime, moguće je da nema tražene robe baš u tom odabranom maloprodajnom objektu, pa je potrebno određeno vreme da organizujemo prebacivanje.