Isporuka

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

 

Svi proizvodi poručeni putem online prodavnice, koje imamo na zalihama, isporučuju se u roku od 2 do 4 radna dana od prijema porudžbine, osim u slučaju praznika i akcija kada je uobičajeni rok isporuke od 5 do 7 radnih dana. Dostava je besplatna za sve porudžbine čija je vrednost veća od 5000 dinara. Za porudžbine u iznosu manjem od 5000 dinara troškovi dostave iznose 350 dinara. 

U slučaju reklamacije ili zamene već poručenog i dostavljenog artikla, troškove ponovne isporuke snosi kupac.


Isporuka se obavlja isključivo radnim danima od 8 do 16 časova. Kurir će pokušati da dostavi pošiljku u dva navrata. U slučaju neuspešnog prvog pokušaja, uobičajena praksa je da Vas kurir kontaktira na broj telefona koji ste naveli prilikom registracije radi dogovora o novom terminu isporuke. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi, možete nas kontaktirati na broj telefona:

+381 60 65 000 65 ili putem e-mail adrese: mp-online@shooter.rs.

 

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke, pa Vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt kurirske službe "D Express".