Isporuka

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

 

Svi proizvodi poručeni putem www.shooter.rs web prodavnice koje imamo na zalihama, isporučuju se u roku do 2 do 7 radnih dana od prijema porudžbine, kurirskom službom „D Express“. Dostava je besplatna za sve porudžbine čija je vrednost veća od 1000 dinara. U slučaju reklamacije ili zamene već poručenog i dostavljenog artikla, troškovi ponovne isporuke snosi kupac.

 

Isporuka se obavlja radnim danima i subotom od 8 do 18 časova. Kurir će pokušati da dostavi pošiljku u dva navrata. U slučaju neuspešnog prvog pokušaja, uobičajena praksa je da Vas kurir kontaktira na broj telefona koji ste naveli prilikom registracije radi dogovora o novom terminu isporuke. U dane vikenda kurirska službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi, možete nas kontaktirati na broj telefona:

+381 11 4085 820 ili putem e-mail adrese: mp-online@shooter.rs.

 

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke, pa Vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt kurirske službe.

 

Preuzimanje u maloprodajnom objektu:

 

Ukoliko ste odabrali opciju preuzimanja robe u odabranom maloprodajnom objektu, bićete obavešteni mejlom ili SMS porukom kada vaša porudžbina bude spremna za preuzimanje. Naime, moguće je da nema tražene robe baš u tom odabranom maloprodajnom objektu, pa je potrebno određeno vreme da organizujemo prebacivanje.